Agenda

De zes modules van de geaccrediteere training (18 punten) "Lean in verzuim" zorgen ervoor dat casemanagers, HR-adviseurs, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen met behulp van de basiskennis van Lean op een verassende andere manier gaan kijken naar verzuim.

maa, 09 maart 2015

Inzet op Maat is een 2-daags vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. We kijken niet alleen naar HR-aspecten maar ook naar leiderschap. Want duurzame inzetbaarheid is geslaagd als het verankerd is in de cultuur van een organisatie.

maa, 02 november 2015

Op het congres  'Psychosociale Arbeidsbelasting' op 3 december leert u PSA vroegtijdig bij medewerkers te herkennen, voorkomen, bespreekbaar te maken en aan te pakken! Door middel van interactieve workshops krijgt u praktische handvatten, waarmee u de volgende dag direct aan de slag kunt. Dit bevordert niet alleen het werkplezier van uw medewerkers, maar bespaart ook nog eens veel geld op ziekteverzuim!

don, 03 december 2015