Agenda

Op het congres  'Psychosociale Arbeidsbelasting' op 3 december leert u PSA vroegtijdig bij medewerkers te herkennen, voorkomen, bespreekbaar te maken en aan te pakken! Door middel van interactieve workshops krijgt u praktische handvatten, waarmee u de volgende dag direct aan de slag kunt. Dit bevordert niet alleen het werkplezier van uw medewerkers, maar bespaart ook nog eens veel geld op ziekteverzuim!

don, 03 december 2015

Activerende verzuimaanpak bij werknemers met chronische pijnklachten of vermoeidheid is cruciaal. In deze interactieve workshop geven wij casemanagers begeleiding bij de praktische toepasbaarheid van activerende verzuimaanpak en effectieve tijdcontingente re-integratie.

maa, 25 januari 2016

In vijf bijeenkomsten belichten verschillende experts de fysieke, maatschappelijke, mentale, filosofische en zingevingsfacetten van de overgang bij vrouwen. Altijd nuchter, feitelijk, met humor en een open blik. Als professional krijg je handvatten hoe je een integraal framework in je organisatie kunt invoeren ter ondersteuning van werknemers tijdens deze intrigerende transitieperiode.

don, 18 februari 2016

De zes modules van de geaccrediteere training (18 punten) "Lean in verzuim" zorgen ervoor dat casemanagers, HR-adviseurs, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen met behulp van de basiskennis van Lean op een verassende andere manier gaan kijken naar verzuim.

woe, 09 maart 2016