Agenda

Vanaf 1 juni 2015 moeten producenten en leveranciers al hun mengsels en producten etiketteren volgens de nieuwe GHS/CLP regels. Is uw bedrijf hier al klaar voor? In de vierdaagse training 'Etiketteren volgens GHS/ CLP en de nieuwe VIB’s' leert u wat GHS/ CLP inhoudt en welke consequenties dit heeft voor uw organisatie.

woe, 08 april 2015

Tijdens de themamiddag Duurzame Inzetbaarheid worden de resultaten van een onderzoek onder 50 onderwijsinstellingen besproken worden en krijgt u concrete tools en advies aangereikt om met Duurzame Inzetbaarheid aan de slag te gaan.

don, 09 april 2015

De praktijkopleiding Verzuimregie voor HR biedt uitgebreide kennis rondom wet- en regelgeving en aan de rolverdeling en de professionele grenzen van alle partijen in het verzuimproces.

don, 16 april 2015

De acht modules van de basisopleiding Casemanager Verzuim voorzien huidige en toekomstige casemanagers van professionele vakkennis en helpen bij het ontwikkelen van effectieve gedragsvaardigheden en een professionele beroepshouding.

don, 16 april 2015

Hoe biedt u als professional effectieve en adequate ondersteuning in het proces kanker en werk? Deze geaccrediteerde masterclass geeft inzicht in het optimaal terugkeren naar of het behouden van werk bij de diagnose kanker. Daarnaast bieden deskundigen praktische tools in het kader van een succesvolle re-integratie.

woe, 22 april 2015

Als casemanager heb je dagelijks te maken met arbeidsrechtelijke vragen die bij jouw klanten spelen. Hoe bouw je een goed dossier op? Wanneer mag je iemand ontslaan? Wanneer kun je iemand vrijstellen van werk?

don, 23 april 2015

De zes modules van de geaccrediteere training (18 punten) "Lean in verzuim" zorgen ervoor dat casemanagers, HR-adviseurs, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen met behulp van de basiskennis van Lean op een verassende andere manier gaan kijken naar verzuim.

woe, 20 mei 2015

In de vierdaagse training Arbocoördinator in de zorg weet u wat de kenmerken zijn van arbeidsverzuim en ook welke kosten ermee zijn gemoeid. U kent de externe structuur van een arbozorgsysteem en de organisaties waarmee u te maken krijgt, en weet hoe u een arbozorgsysteem aanstuurt in de eigen organisatie.

don, 28 mei 2015