Agenda

De zes modules van de training "Lean in verzuim" zorgen ervoor dat casemanagers, HR-adviseurs, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen met behulp van de basiskennis van Lean op een verassende andere manier gaan kijken naar verzuim.

woe, 04 maart 2015

In deze opleiding leer je hoe een Bedrijfsarts denkt en werkt en wat de spelregels zijn van het UWV. U leert de juiste vragen stellen, dossiers opbouwen en de regie te houden op uw verzuimdossiers.

don, 12 maart 2015

De acht modules van de basisopleiding Casemanager Verzuim voorzien huidige en toekomstige casemanagers van professionele vakkennis en helpen bij het ontwikkelen van effectieve gedragsvaardigheden en een professionele beroepshouding.

don, 16 april 2015

De praktijkopleiding Verzuimregie voor HR biedt uitgebreide kennis rondom wet- en regelgeving en aan de rolverdeling en de professionele grenzen van alle partijen in het verzuimproces.

don, 16 april 2015

Als casemanager heb je dagelijks te maken met arbeidsrechtelijke vragen die bij jouw klanten spelen. Hoe bouw je een goed dossier op? Wanneer mag je iemand ontslaan? Wanneer kun je iemand vrijstellen van werk?

don, 23 april 2015