Agenda

De zes modules van de geaccrediteere training (18 punten) "Lean in verzuim" zorgen ervoor dat casemanagers, HR-adviseurs, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen met behulp van de basiskennis van Lean op een verassende andere manier gaan kijken naar verzuim.

woe, 09 september 2015

Op 1 oktober 2015 organiseert ICARA samen met de St. Maartenskliniek een symposium over arbeidsgerelateerde aandoeningen, mogelijke behandelingen, de invloed van deze klachten op de inzetbaarheid van de medewerker en op welke wijze duurzame inzetbaarheid kan worden vergroot

don, 01 oktober 2015

Inzet op Maat is een 2-daags vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. We kijken niet alleen naar HR-aspecten maar ook naar leiderschap. Want duurzame inzetbaarheid is geslaagd als het verankerd is in de cultuur van een organisatie.

maa, 02 november 2015

Op het congres  'Psychosociale Arbeidsbelasting' op 3 december leert u PSA vroegtijdig bij medewerkers te herkennen, voorkomen, bespreekbaar te maken en aan te pakken! Door middel van interactieve workshops krijgt u praktische handvatten, waarmee u de volgende dag direct aan de slag kunt. Dit bevordert niet alleen het werkplezier van uw medewerkers, maar bespaart ook nog eens veel geld op ziekteverzuim!

don, 03 december 2015