Agenda

Meer weten over duurzame inzetbaarheid en de BPR-Toolbox? Je bent van harte welkom op het maandelijkse inloopcafé Duurzame Inzetbaarheid. Kom langs op ons kantoor in hartje Rotterdam (tegenover het NS-station). Stel vragen aan onze consultants, bekijk rapportagemogelijkheden, test producten of ga zelf aan de slag met de BPR-Toolbox.

don, 23 oktober 2014

Mensen leren genieten van eten is een betere strategie tegen overgewicht dan hen leren om zich te beheersen. Wil je als professional kennismaken met een positieve methode die verder gaat dan overgewicht alleen? Op 29 oktober vindt de workshop ‘Tel geen calorieën, tel je genot!’ plaats.

woe, 29 oktober 2014

Een medewerker verzuimt regelmatig, komt te laat, ziet er onverzorgd uit en ruikt vaak naar alcohol. U behandelt iemand voor psychiatrische of somatische problematiek maar vermoedt ook verslavingsproblematiek.  Een oudere vrouw slikt al jarenlang slaapmiddelen en merkt dat haar geheugen en concentratie er onder lijden. Welke actie onderneemt u en weet u hoe u hulp kunt bieden aan een cliënt/patiënt met verslavingsproblematiek?

don, 30 oktober 2014

Daar is ze weer, mevrouw Wijbenga, met dezelfde klachten waarmee zij voorgaande keren ook al ongerust op uw spreekuur verscheen. Na verschillende consulten is nog steeds niet duidelijk wat er precies aan de hand is. De klachten blijven en mevrouw Wijbenga dus ook. Hoe kunt u haar helpen?

din, 11 november 2014

De acht modules van de basisopleiding Casemanager Verzuim voorzien huidige en toekomstige casemanagers van professionele vakkennis en helpen bij het ontwikkelen van effectieve gedragsvaardigheden en een professionele beroepshouding.

don, 22 januari 2015

Als bedrijfsarts ben je zowel medicus als adviseur. Soms geef je een oordeel en soms een advies, maar vaak allebei. Hoe zorg je ervoor dat je advies wordt gehoord?

don, 22 januari 2015