Agenda

In vijf bijeenkomsten belichten verschillende experts de fysieke, maatschappelijke, mentale, filosofische en zingevingsfacetten van de overgang bij vrouwen. Altijd nuchter, feitelijk, met humor en een open blik. Als professional krijg je handvatten hoe je een integraal framework in je organisatie kunt invoeren ter ondersteuning van werknemers tijdens deze intrigerende transitieperiode.

don, 18 februari 2016

De zes modules van de geaccrediteere training (18 punten) "Lean in verzuim" zorgen ervoor dat casemanagers, HR-adviseurs, bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen, A&O’ers, Arbeidshygienisten en Veiligheidskundigen met behulp van de basiskennis van Lean op een verassende andere manier gaan kijken naar verzuim.

woe, 09 maart 2016

De Arboverpleegkundigen vieren hun 70 jarig bestaan tijdens het 6e internationale FOHNEU congres. V&VN Arboverpleegkundigen organiseren samen met de Federation of Occupational Health Nurses in the European Union (FOHNEU) op 17 en 18 maart 2016 een internationaal congres met als titel “New Occupational Health Horizons”.

woe, 16 maart 2016

Verzuim is kostbaar; niet alleen omdat salaris doorbetaald moet worden, maar ook omdat werkprocessen in de knoei komen en andere medewerkers vaak extra belast worden. In de praktijkgerichte masterclass ‘Verzuimmanagement’ laten we u zien hoe u in uw organisatie verzuim duurzaam kunt verlagen door de focus te (ver)leggen op het optimaliseren van werkvermogen van uw medewerker.

din, 22 maart 2016

Kanker is doodsoorzaak nummer één. De kans dat u als werkgever, leidinggevende HRM professional en/of zorgprofessional te maken krijgt met het thema kanker is aanzienlijk. De geaccrediteerde masterclass ‘Kanker op de Werkvloer’ van Stap.nu geeft u uitgebreid inzicht en tools voor in de praktijk.

woe, 23 maart 2016