Adverteren

Bladformule
BG magazine is de grootste website over bedrijfsgezondheid en ondersteunt de dagelijkse praktijk van professionals uit het vakgebied met onafhankelijke informatie over arbo, verzuim, re-integratie, duurzame inzetbaarheid, preventie, organisatieontwikkeling, sociale zekerheid en wet- en regelgeving.

Doelgroep
(Register) casemanagers, bedrijfsartsen, P&O-medewerkers, HR-adviseurs en -managers, arbeidsdeskundigen, arbo-en verzuimcoördinatoren, arbeids- en organisatiedeskundigen, verzuimcoaches, arbeidshygiensten, veiligheidsdeskundigen, medisch specialisten, financiële directies en afdelingen, verzekeraars, assurantietussenpersonen en overige betrokkenen.

Bereik
Unieke bezoekers: 8.000 per maand
Pageviews: 20.000 per maand

BG magazine E-zine
Verschijning: 1 x per week (wijzigingen voorbehouden)
Bereik: ruim 6.500  lezers

Ik wil graag de pdf met uitgebreide informatie ontvangen over adverteren via BG magazine.

Uw opties

Banner
De kosten voor een banner voor de periode van een maand bedragen € 295,-- Uw (geanimeerde) logo met hyperlink naar uw pagina staat op een prominente plek en is zichtbaar op nagenoeg alle pagina's binnen de site van BG magazine.

Advertentie E-zine
Met een advertentie in de E-zine - een teaser tekst + logo - komt men direct via een link op uw eigen online omgeving. U hebt al een advertentie in de E-zine vanaf € 125,--. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons door een mail te sturen naar info@bgmagazine.nl

Uw event/workshop

  • Berichten over evenementen, symposia, workshops, trainingen, opleidingen, open dagen, studiedagen en vakbeurzen plaatsen wij tegen een vergoeding van € 95,-- in de Agenda (excl. 21% BTW).
     
  • Uw event kunnen wij voor een additioneel bedrag van € 245,-- (50 woorden + logo, bedrag excl. 21% BTW) doorplaatsen in onze E-zine, waarmee u of uw organisatie ook nog eens direct onder de aandacht komt van de ruim 6.500 professionals die werkzaam zijn binnen bedrijfsgezondheid.
     
  • Partnermailing: uw event exclusief naar de mailadressen van ruim 6.500 professionals. BG magazine verzorgt de eindredactie, de opmaak en verzending van uw boodschap. U verzorgt de afhandeling. Kosten € 595,-- exc. 21% BTW. Klik hier voor een voorbeeld.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@bgmagazine.nl met uw contactgegevens.

Promotioneel artikel
Wilt u uw expertise onder de aandacht brengen van de lezers van BG magazine in de vorm van een wervende tekst, ofwel een advertorial? De kosten hiervoor bedragen € 395,-- (excl. 21% BTW).

BG magazine verzorgt de eind- en beeldredactie, logo als beeld plaatsen is ook mogelijk.

Uw advertorial plaatsen wij door in onze E-zine waarmee u of uw organisatie ook nog eens direct onder de aandacht komt van de ruim 6.500 nieuwsbrieflezers. Bovendien krijgt uw advertorial gedurende een aantal weken een prominente plaats in een van de themablokken op de homepage.

Voor meer informatie stuurt u een mail naar info@bgmagazine.nl met uw contactgegevens.

Uw bedrijfsprofiel online
U kunt ook een uitgebreid bedrijfsprofiel plaatsen op BG magazine.nl. U krijgt dan een eigen pagina op onze website. Het abonnement voor het eerste jaar kost € 249,-- i.p.v. € 395,-- (excl. 21% BTW).

Klik hier voor een voorbeeld. Het logo van uw bedrijf draait mee in de bannercaroussel op de homepage onder "Aanbieders van de week".

Ik wil graag de pdf met uitgebreide informatie ontvangen over adverteren via BG magazine.

Uw vacature
Uw vacature plaatsen wij tegen een bedrag van € 95,-- (excl. 21% BTW) bij ons overzicht van Vacatures. Uw vacature krijgt meerdere malen een vermelding in de E-zine van BG magazine en blijft gedurende twee maanden op de site staan.

Voor een bedrag van € 245,-- (excl. 21% BTW) krijgt uw vacature een prominente plek in de E-zine met een omschrijving (max. 50 woorden) en een logo. Hiermee komt u direct onder de aandacht van ruim 6.500 professionals binnen bedrijfsgezondheid. Voor meer informatie, stuur een mail naar info@bgmagazine.nl met uw contactgegevens.

Promotioneel pakket op maat
Wij kunnen met u meedenken over een promotioneel pakket op maat gemaakt voor uw organisatie. Stuur een mail naar info@bgmagazine met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op.

Uw link
Het is mogelijk als aanbieder opgenomen te worden in ons diensten- en leveranciersaanbod. Plaatsing van uw link kost € 35,-- per jaar (excl. 21% BTW).

Redactieservice
U wilt graag een redactionele bijdrage of advertorial leveren aan BG magazine, maar schrijven laat u graag over aan een professional? De redactieservice van BG magazine helpt u graag op weg. Voor meer informatie over deze service stuurt u een mail naar info@bgmagazine.nl met uw contactgegevens.

Schrijven voor BG magazine
Wij plaatsen graag goede, inhoudelijke content zoals voorlichtende artikelen, columns, onderzoeksresultaten, persberichten etc. Hebt u een interessant onderwerp om over te schrijven, wilt u uw kennis of ervaring delen met de lezers van BG magazine, of hebt u een prikkelende mening over een thema binnen bedrijfsgezondheid? Neem dan contact op met de redactie van BG magazine door een mail te sturen naar info@bgmagazine.nl met uw contactgegevens.

Uw persbericht
BG magazine is geïnteresseerd in nieuws over arbo, verzuim, re-integratie, preventie, productiviteit, bevlogenheid en vitaliteit. Als uw organisatie een persbericht heeft dat nieuwswaarde bevat, dan ontvangen wij deze graag. Stuur het bericht per email naar: info@bgmagazine.nl
De redactie beslist over opname en behoudt zich het recht voor de tekst in te korten of te wijzigen. Foto's worden niet geplaatst. Alleen digitale persberichten nemen wij in behandeling.

Gratis abonnement op BG magazine als adverteerder
Adverteert u op BG magazine of via de E-zine vanaf een bedrag van € 245,--, dan krijgt u 1 gratis abonnement op BG magazine voor de looptijd van 1 jaar!

shadow